Szállítás, beüzemelés

Szállítás futárszolgálattal:

Cégünk a tartozékok, kiegészítő, kis készülékek házhoz szállítását a GLS futárszolgálattal végezteti. A csomagok kérhetőek házhoz szállítással, vagy GLS automatába, csomagpontra is.  Amennyiben a megrendelt termékek raktáron vannak, úgy egy-két munkanapon belül előkészítjük szállításra. A csomaghoz rendelhető elsőbbségi csomagfeladás is, ilyenkor a raktáron lévő termékeket 13 óráig beérkező megrendelés esetén még aznap átadjuk a futárnak.

 A csomagok feladásakor e-mail értesítést küldünk, ami már a várható szállítás napját is tartalmazza. A GLS futárszolgálat  a feladást követő 24 órán belül kiszállítja a csomagokat. A szállítás napján az érkezés várható időpontjáról e-mail üzenetet küldenek.

A csomag átvételekor kérem győződjön meg annak sértetlenségéről. Amennyiben sérülést tapasztal, arról kérjen jegyzőkönyvet a futártól, vagy tagadja meg a csomag átvételét. Ilyen esetben értesítsen minket is elérhetőségeink valamelyikén.

Futárszolgálattal megrendelt csomagoknál a jótállási jegy és a számla termék eredeti csomagolásának külsején található meg.

Háztartási készülékek házhoz szállítása:

A háztartási készülékek házhoz szállítását minden esetben két munkatársunk végzi. A beérkező megrendelések várható szállítása miatt 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot Önnel. A kiszállítás időpontját egy órás pontossággal rögzítjük. A szállítás tartalmazza a készülék épületen belüli mozgatását is, amennyiben a készülék helye balesetmentesen megközelíthető (például ablakon keresztül nem tudunk mosógépet bevinni). A számlát és a jótállási jegyet munkatársaink viszik és adják át a készülékkel együtt.

Hibás, régi készülék elszállítását is vállaljuk a szállítással egy időben, díjmentesen. Amennyiben beüzemelési szolgáltatást is rendel, úgy a régi készülék kiszerelését is vállaljuk. Amennyiben nem, úgy a régi készüléket kiszerelve kérjük előkészíteni.

Beüzemelési szolgáltatás:

Vállaljuk az általunk leszállított háztartási készülékek kicsomagolását, közműre csatlakoztatását, beállítását, beépítését és bemutatását. A beüzemelési szolgáltatást a készülékek megrendelésekor lehet igényelni a pénztárban. Amennyiben ezt elfelejtette volna, úgy utólag telefonon vagy e-mailben is jelezheti felénk a szolgáltatás megrendelését.

Munkatársainknak a készülékek meglévő helyét, és a közműcsatlakozásokat módosítani nem tudják. Kérem ezek megfelelőségét ellenőrizze a szállítást megelőzően. Amennyiben a beüzemelés során szerelési anyagra lenne szükség (pl. lefolyó cső toldás esetén), azt helyszíni egyeztetést követően külön felszámoljuk és készpénzben lehet kiegyenlíteni.