Általános szerződési feltételek

A Szetei Miele Szaküzlet webáruházában történő megrendelések menetét az alább olvasható 
általános szerződési feltételek szabályozzák.

Üzemeltető adatai 

Cégnév : Szetei Kft.                
Székhelye: 1147 Budapest, Miskolci u. 92.                
Cégjegyzékszám: 13-09-079452    

Elérhetőség: info@szetei.com                
Telefonszám: 06 1 322 0215                
Adószám: 12367384-2-42

Webáruház használata

A szetei.com weboldalon található termékeket csak 18. évét betöltött személy rendelheti meg. A webáruház használata nem regisztrációhoz kötött.

A regisztráció azonban hasznos, hiszen segítségével régebbi megrendeléseit is ellenőrizni tudja.

A webáruház szolgáltatásait bárki jogosult igénybe venni, aki magára nézve kötelezőnek ismeri el és tudomásul eszi a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások

A termékek részletes leírása a részletes termékleírás lapon tekinthető meg. A termékek leírásai a magyarországi forgalmazó által nyújtott leírást tartalmazza, ezért pontatlanságokért vagy hibákért nem tudunk felelősséget vállalni. 

A megadott szállítási határidők az általános tapasztalatok alapján kerültek feltüntetésre. Ezek tájékoztató jellegűek, speciális esetekben a szállítási határidő a weboldalon feltüntetettektől eltérhet.

A szetei.com weboldalon látható termékek ára tartalmazza az ÁFA-t, azonban a szállítási és szolgáltatási díjakat nem.

A szállítási díjak az alábbiak szerint alakulnak:

  • Tartozékok és porszívók csomagküldési díja országosan 2.490,- Ft, GLS automatába történő szállítás esetén a szállítási díj 1.990,- Ft. Utánvétes fizetési mód esetén további 590,- Ft kerül felszámításra.

  • Háztartási készülékek (a porszívók kivételével) házhoz szállítása Budapesten és üzletünk 30 km körzetén belül: 6.900,- Ft.

  • Háztartási készülékek (a porszívók kivételével) házhoz szállítása Budapesten és üzletünk 30 km körzetén túl: az üzletünktől a szállítási címig számítva 240 Ft / km. Budapest 150 km körzetén túl csak egyedi esetekben, a cégünk leterheltségétől függően, külön egyeztetést követően tudunk szállítani.

  • A megrendelt termékek üzletünkben is átvehetőek. Ez természetesen díjmentes.

  • Beüzemelési szolgálatatás is igényelhető a nagy háztartási készülékek megrendelése esetén, ennek díja 7.900,- Ft. Erről további információkat lejjebb olvashat.

A weboldalon látható termékeknél szereplő árak nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. Amennyiben a szetei.com weboldalon személyi- vagy rendszerszintű hibából adódóan olyan ár kerül feltüntetésre, amely a piaci áraknak egyértelműen ellentmond, attól jelentősen eltér, cégünk nem köteles leszállítani a terméket. Az esetleges ilyen hibáról cégünk a megrendelés visszaigazolása előtt tájékoztatja Önt. A már visszaigazolt megrendeléseket visszamenőleg nem módosítjuk.

Az árváltozás jogát fenntartjuk, mely a weboldalon elvégzett változtatást követően lép érvénybe.

Rendelés menete

Miután meggyőződött arról, hogy mely terméket szeretné megvásárolni és úgy döntött, hogy megrendelését a szetei.com webáruházban szeretné leadni, a termékek részletes leírásán belül található „kosárba” gombra kattintva tudja virtuális bevásárló kosarába helyezni azt. Ezt követően folytathatja nézelődését weboldalunkon vagy véglegesítheti megrendelését.

A kosár a weboldalunk jobb felső sarkában található. Ide kattintva kitörölheti a behelyezett termékeket az „Eltávolítás” gombra kattintva.

A „Fizetés” gombra kattintva véglegesítheti megrendelését. A következő felületen a szállításhoz szükséges adatokat rögzíti rendszerünk. Ezeket értelem szerűen kell kitölteni. Az itt tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért felelősség nem vállalunk. Amennyiben az adatait hibásan töltötte ki, ezen a felületen még módosíthatja őket. 

A megrendelési folyamat állapotát fent nyilak jelölik. A "megjegyzések" fülben megadhat kért szállítási napot, dátumot, vagy megjelölheti egyéb igényeit. Az utolsó oldalon található „Rendelés befejezése” gombra kattintva Ön elküldi megrendelését. A megrendelés beérkezéséről Ön egy automatikus üzenetet kap. Amennyiben ezek után vesz észre hibát a megadott adataiban, kérem a kapcsolat fülben található elérhetőségeink valamelyikén vegye fel a kapcsolatot cégünkkel.

A megrendelés leadása nem minősül szerződésnek, a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. Erre telefonon és elektronikus levélben van lehetőség. A Felek közötti szerződés a rendelés visszaigazolással jön létre.

Természetesen megrendelését személyesen, vagy telefonon keresztül is leadhatja cégünknél.

Megrendelés visszaigazolása

A rendelés visszaigazolását cégünk az alábbi módokon végzi:

1) Nagy háztartási készülékek megrendelését kollégánk telefonon igazolja vissza. Egyúttal egyezteti Önnel a készülék szállítási időpontját.

2) Tartozékok vagy porszívók megrendelése esetén egy automatikus levéllel igazoljuk vissza megrendelését, melyben értesítjük arról, hogy a termék átvehető, vagy a futárszolgálatnak átadtuk kézbesítésre.

A megrendelése feldolgozása a megrendeléstől számított 24 órán belül megtörténik.

Fizetési feltételek

Amennyiben üzletünkben venne át terméket, úgy készpénzzel vagy bankkártyával fizethet.

Amennyiben a termék kiszállítását kérte, úgy a szállítónak készpénzben, vagy a szállítást megelőző átutalással egyenlítheti ki számláját.

Szállítás menete

Amennyiben nagy háztartási készüléket rendelt házhoz szállítással, úgy azt két kollégánk szállítja ki a megadott címre, az előre egyeztetett időpontban, egy órás ablakkal. A szállítás szolgáltatás tartalmazza a készülék felállítási helyére történő szállítását az épületen belül, amennyiben az balesetveszély nélkül megközelíthető. Szállításkor a készülék nem került kibontásra.

Amennyiben beüzemelés szolgáltatást is rendelt, úgy kollégáink a készüléket kicsomagolják, helyére teszik, beállítják, beépíthető készülék esetén a bútorba beszerelik és bemutatják Önnek. Amennyiben igényli, régi készülékét is elszállítják. A készülékkel együtt adják át a magyar nyelvű használati utasítást, a jótállási jegyet és a számlát is. A készülékek beépítésének és beüzemelésének feltétele, hogy a beépítési hely megfelelően legyen kialakítva, illetve rendelkezzen a megfelelő közmű csatlakozásokkal. Cégünk ezek kialakítását nem vállalja.

A kiszállítást kollégáink hétköznaponként végzik,  10-16 óra között tudnak érkezni Önhöz.

Amennyiben csomagküldéssel rendelt meg terméket, úgy azt futárszolgálattal küldjük el a megadott címre. A futár nap közben érkezik Önhöz. A pontos szállítási időpontot cégünk nem tudja befolyásolni, így célszerű olyan napra és címre kérni a szállítást, amikor és ahol nap közben elérhető. 

Csomagküldéssel történő megrendelés esetén a termék csomagolásában megtalálja a magyar nyelvű használati utasítást és a jótállási jegyet. Amennyiben a termék csomagolása sérült lenne, kérem azt ne vegye át. A csomag átvételét követően kérem haladéktalanul ellenőrizze tartalmát.

Amennyiben bolti átvéttel rendelt terméket, kérem várja meg az értesítést, hogy a termék átvehető. Amennyiben nagy háztartási készüléket rendelt, előre egyeztetett időpontban tudjuk garantálni, hogy kollégáink be tudják tenni a készüléket járművébe.

Készülékek tárolása

A megrendelt nagy háztartási készülékeket a rendelkezésre állásuktól kezdve maximálisan kettő hónapig tudjuk díjmentesen tárolni. Ennél hosszabb tárolást egyedi díjazásért vállalunk.

Jótállás, garancia, elállási jog

A termékek jótállási, szavatossági feltételeiről, illetve az elállási jogról egy külön oldalon olvashat, ide kattintva.