A kosár üres

A kosár üres

Tisztelt Ügyfelünk! A raktáron nem lévő termékek beszerzési ideje folyamatosan változik, egyes esetekben akár tíz hét is lehet.  Ezért weboldalunkon nem tudunk pontos információkat feltüntetni. A pillanatnyi szállítási határidővel kapcsolatosan munkatársaink tudnak információval szolgálni. Tájékoztatjuk továbbá, hogy aktuális áraink szeptember 28-ig érvényesek.

 

A Miele új mosószer adagolása

Az új Miele W1 mosógépek nagy sikert aratnak a mosás világában, nemzetközi és hazai viszonylatban is. Ez az átdolgozott mosószer adagolásnak is köszönhető. Ezen a téren érdemes a TwinDos és a CapDosing rendszereket megismerni.

 

A Miele TwinDos mosószer adagolója két lehetőséget kínál: tetszőleges folyékony mosószert vagy öblítőt tölthet a mellékelt után tölthető tartályokba, vagy használhatja a Miele egyedülálló kétfázisú mosószerét. A Miele UltraPhase kétfázisú mosószere egyaránt használható fehér vagy színes ruhához, a készülék a megfelelő keverési aránnyal tökéletesen tisztára mossa ruháit. A Miele W1 mosógépe a legjobb hatásfok érdekében a TwinDos rendszerben található mosószert az optimális időpontban adagolja a mosási folyamathoz. Emellett figyeli a töltetsúlyt, a ruhák általunk beállított szennyezettségi fokát, ehhez mérten állítja a mosószer mennyiségét. A Miele TwinDos rendszere így tökéletes megoldást nyújt a napi mosásokhoz. Az alábbi W1 mosógépekben megtalálható: WKG 130, WKH 130, WMH 260, WKR 570

 

Egyszerű adagolás tökéletes eredménnyel, ez a Miele CapDosing rendszere. A Miele W1 mosógépeihez felhasználható kapszulákat speciális helyzetekre találták ki. A kapszula a kialakított helyre történő behelyezésével, majd a CapDosing gomb megnyomásával egyszerűen adagolhatja a speciális mosó, öblítő vagy impregnálószert. A Miele W1 mosógép a ezt a szert a megfelelő időpontban öblíti be. Jelenleg tíz különböző Miele kapszula kapható: öt speciális mosószer (Sport, Pehelytoll, Outdoor, Gyapjú, Selyem), három öblítő (AQUA, NATURE, COCOON), egy impregnálószer és egy Booster kapszula a makacs szennyeződésekre. A Miele CapDosing rendszere tökéletes megoldást nyújt a speciális ruhák mosásához. Minden W1 mosógéphez használható.

 

Az új mosószeszerek megtekinthetőek üzletünkben és webáruházunkban.