A kosár üres

A kosár üres

Miele mosogatógéppel bizonyítottan higiénikus a mosogatás

Néhány hónapja rendkívül nagy hangsúlyt kaptak a higiéniával kapcsolatos kérdések. Mindenki nagyobb figyelmet fordít a kézmosásra, és otthona tisztaságára. A Miele számára is fontos, hogy a háztartási gépei a legnagyobb alapossággal végezzék dolgukat. Éppen ezért a Miele cég a G 7000 típusú mosogatógépeinek higiénikus tisztítási hatékonyságát tudományosan is megvizsgáltatta.

A németországi Rhine-Waal University of Applied Sciences vizsgálatai kimutatták: a Miele G 7000 mosogatógépek AutoDos mosogatószer adagolóját használva az ECO 50°C és a QuickPowerWash 65°C programok a baktériumok több mint 99.99%-át eltávolították. Sőt, a Miele G 7000 mosogatógépek Higiénia mosogatóprogramja még mosogatószer nélkül is tízezred részére csökkenti a kimutatható baktériumok mennyiségét.

Ebből is látható, hogy a Miele mosogatógépek nem csupán halkan, és szépre mosogatnak, nem csak a megbízhatóságukkal tűnnek ki, de a bennük elmosogatott edények tökéletesen higiénikusak is lesznek.

A Rhine-Waal University of Applied Sciences által elvégzett mérés leírása angol és német nyelven elolvasható ide kattintva.