A kosár üres

A kosár üres

Újdonság! A Miele Blizzard CX1 porzsák nélküli porszívó

Mindannyiunk számára fontos otthonunk tisztasága. Éppen ezért egy jó porszívó elengedhetetlen eleme minden háztartásnak. A Miele ezen a területen is nagy múlttal rendelkezik, hiszen 1927 óta készít porszívókat. Aki már kipróbált egy porzsákkal rendelkező Miele porszívót, az ismeri nagy szívóerejét és kimagasló levegőszűrési képességét. Sokan azonban nem szeretnek a porzsák- és szűrő vásárlásra időt és pénzt fordítani. A Miele az ő számukra fejlesztette ki a Blizzard CX1 porzsák nélküli porszívót.

 

A Miele Blizard CX1 porszívó legnagyobb előnye más porzsák nélküli porszívókkal szemben, hogy a finom port és a nagyobb szemcséket két külön tartályba gyűjti. A nagyobb szemcséket tartalmazó tartályt egy mozdulattal ki lehet venni és a szemetes fölé tartva egyetlen gombnyomással kiüríthető. Ez a tartály átlátszó, így ha esetleg a gyerekek játékát sikerült felporszívóznunk, azt észrevesszük és ki tudjuk venni.

 

 

A finom por a különálló, szűrővel ellátott tartályba kerül. Itt innovatív szenzorok mérik a GORE® CleanStream® finom por szűrők légáramlását és szükség esetén automatikusan aktiválják a ComfortClean öntisztító funkciót, így zömítve a tartály tartalmát. Ezzel a funkcióval elkerülhető hogy a tartály telítődésével jelentősen csökkenjen a Miele porszívó szívóereje. A Miele Blizard CX1 porszívó levegőszűrője tisztítható, cseréje nem szükséges. A HEPA AirClean Lifetime szűrők teljesítményét az „Allergy UK“ egészségügyi szervezet is megerősítette és jóváhagyta azt allergiások által is használható megoldásként.

 

A Miele Blizard CX1 porszívó a Miele cég által kifejlesztett Vortex technológiának köszönhetően porszívás közben órási, több mint 100 km/órás áramlási sebességet ér el. Ezzel első osztályú tisztítási hatékonyságot garantál.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a Miele Blizard CX1 porszívót szaküzletünkben kipróbálhatja, vagy weboldalunkon megtekintheti.