A kosár üres

A kosár üres

Hírek

A Miele céget 1899-ben alapította Carl Miele és Reinhard Zinkann. Az első pillanattól fogva prémium minőségű termékekkel igyekeztek kiemelkedni versenytáraik közül. Jelmondatuk az IMMER BESSER (Mindig jobbat), amely a lehető legjobban tükrözi ezt a gondolkodást.

A Miele vállalat ebben az évben ünnepeli fennállásának 120. évfordulóját. Ennek alkalmából egy különleges készülékcsaládot hoz forgalomba. A Miele Series 120 megjelölésű készülékek kedvező áron kaphatóak, továbbá a Miele cég 120 napos visszavételi garanciát ad rájuk. A visszavételi garancia menetéről hírünkben olvasgat. A visszavételi garancia csak a "Series 120" megnevezésű készülékekre vonatkozik!

A generáció váltás a Miele készülékeknél mindig nagy esemény. Ilyenkor ugyanis nem csupán egyes típusok változnak, hanem az összes beépíthető készülék megújul, formai világában és működésében egyaránt. 2019. júniustól megérkezik a Miele új 7000-es generációjú beépíthető készülékcsaládja.

A Miele Complete C3 Silence porszívó egy rendkívül halk és jól szívó készülék. Olvassa el hírünket, hogy többet megtudjon róla.

Ha kíváncsi rá, mekkora területű a Szetei Miele Szaküzlet bemutató terme és hány Miele termékeket találhat meg itt, érdemes elolvasnia ezt a hírünket.

A Miele főzőlapok számos különleges funkcióval rendelkeznek, melyek a mindennapjainkat megkönnyíthetik. Ebben a hírünkben összegyűjtöttünk néhány ilyen funkciót.

A németországi Stiftung Warentest 2018 novemberben különböző gyártók összesen15 mosógépet hasonlította össze. Az összehasonlításban szereplő készülékek közül a Miele mosógépe kapta a legjobb értékelést.

Ünnepi nyitva tartásunk

 

Üzletünk 2018-ban december 21-én tart nyitva utoljára

 

Október és November hónapban több új Miele termékkel bővült kínálatunk.  Ezeket soroljuk fel röviden.

Cégünk 2018 október 15-21. között új telephelyére költözik. Ebben az időszakban üzletünk zárva tart. Új üzletünkben nem csupán Miele készülékekkel, de konyhabútor kínálattal is várjuk Önt.

A Szetei Miele Szaküzletben egyes, a bemutatótérben kiállított készülékek, termékváltás miatt, kedvezményes áron megvásárolhatók a készlet erejéig.

A nyári időszakban közkedvelt elfoglaltság, hogy szabad tűzön készítünk ételeket. Ez egy olyan program, melyre meghívhatjuk barátainkat és családtagjainkat is. Mindenki szívesen süt-főz a szabadban, hiszen ez különleges élmény, és így rendhagyó ízű ételeket tudunk készíteni. Azonban ha rossz az időjárás, a kerti összejövetelnek is vége. Erre az esetre is nyújt megoldást a Miele.

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az okostelefonok. Segítségükkel üzenetet küldhetünk, navigálhatunk, vagy különböző applikációkat használhatunk. A Miele cég éppen ezért új mosógép típusokat készített, melyek egy applikáció segítségével is vezérelhetőek.

Miele CulinArt sütők, egyedülálló automatikus programokkal és ajándék sütőedénnyel.

Megérkezett a meleg idő, ezért fontos, hogy a hűtőszekrényünk jól dolgozzon. A Miele hűtőszekrények számos olyan funkcióval és kialakítással rendelkeznek, melyek javítanak az ételek eltarthatóságán, illetve hűtési minőségén. Hírünkben igyekeztünk összefoglalni a legfontosabbakat ezek közül.

Vásároljon akciónk keretein belül Miele szabadon álló kávéfőzőt és ajándékba 1 kg Miele kávéra és egy hőszigetelt kávéskannára beváltható kupont kap ajándékba. Az akciós időszak 2018 május 31-ig tart. Az akció részletiről szaküzletünkben tájékozódhat.

Megérkeztek a Miele porzsák nélküli porszívói, a Blizzard CX1 porszívócsalád. Megérkezett a Miele porzsák nélküli porszívója, a Blizzard CX1. Kiváló tisztítási eredményt biztosítanak és nem szükséges a használatukhoz porzsákot vagy szűrőket vásárolni. Ebben a hírünkben elolvashatja, hogy kiknek ajánljuk ezt a készüléket.

Amennyiben 2018. fenruár 1-től Miele kombinált gőzpárolót vásárot, készülékéhez 150.000,- Ft értékű tartozékot kap ajándékba.

A Miele termékei közül talán a mosógépek a legkedveltebbek. Nem csoda, hiszen egy igazán jó mosógép elengedhetetlen eleme egy háztartásnak. Mindegy, hogy egy belépő kategóriás vagy csúcs készüléket választunk, a Miele egy jó döntés. De mi alapján válasszunk a típusok közül? Ebben próbálunk segíteni ezúttal.

Az alábbi hírben év végi nyitvatartásunkról írunk.