A kosár üres

A kosár üres

Október 5-től áremelés várható.

Hírek

Használjon Miele szárítógépet és rengeteg időt, munkát takaríthat meg, hiszen a szárítás után a ruhákat közvetlenül a szekrénybe hajtogathatjuk. A Miele szárítógépek ráadásul rendkívül takarékosak is.

Most a Miele Complete C3 porszívói közül olyan készüléket választhat, ami maximálisan az Ön igényeire szabva segíti az otthoni takarításban. Az új típusok nem csak kiegészítők terén újultak meg, de színeikben is.

A Miele CM 6360 MilkPerfection kávéfőzővel nem csak tökéletes tejes italokat készíthet gombnyomásra, de azokat teljes egészében az ízlésére hangolhatja.

 

A Miele kifejlesztette a megújult FashionMaster vasalóállomást, ami okos megoldásokat kínál ruháink tökéletes gyűrődésmentességére. Ez a vasalóállomás jóval több, mint egy vasalódeszka és egy kézi vasaló.

 

Nyáron a hőingadozás is hátrányosan befolyásolja a borok minőségét. Elsősorban azért, mert a bor él és lélegzik: folyamatosan változik, érik, illat- és zamatanyagait fokozatosan bontja ki és mutatja meg – vagy éppen veszíti el, ha a körülmények nem megfelelőek. Ahhoz, hogy a pohárba töltve a legszebb arcát mutathassa, az első lépés a megfelelő tárolás. A borok többsége a 8-15 fok közötti tárolási hőmérsékleten érzi jól magát, ezt legkönnyebben egy pincehelyiségben vagy egy borhűtőben biztosíthatjuk, a hűtőszekrény erre sajnos nem megfelelő.

A Miele új KM 7999 FL típusú indukciós főzőlapja a sütési asszisztens funkciójának köszönhetően meggátolja, hogy túlsüssük az ételt.

Egy mosogatógép a háztartás fontos része. Egyfelől sok időt tud megtakarítani nekünk, másfelől pedig az elmosogatott edények sokkal higiénikusabbak lesznek a kézi mosogatáshoz képest. Az általunk egyik legjobb ár-érték arányúnak tartott típust, a Miele G 7310 mosogatógépet mutatjuk be.

Közeledik az év vége és a karácsonyi ünnepek. Röviden leírtuk, hogy 2021 év végéig hogyan tudja megvásárolni termékeinket, illetve hogyan tart nyitva üzletünk.

A Miele szárítógép kínálat megújult. Készülékeink az eddigi modellekhez képest további 10%-al energiatakarékosabbak lettek. De miért is érdemes Miele szárítógépet vásárolni? Olvassa el hírünket, hogy megismerhesse a szárítógépet minden előnyét.

Október hónapban két új Miele porszívócsalád került bevezetésre. A Scout RX3 robotporszívót és a Boost CX1 porzsák nélküli porszívót mutatjuk be röviden.

A Miele porszívók hosszú élettartamának fontos feltétele a gyári Miele porzsák. Hírlevelünkben megnézzük, hogy miért is különlegesek ezek.

Egy Miele készülékkel hosszú élettartamot, kényelmet és a legmagasabb minőséget választja. Amennyiben ezen kívül maximális biztonságot is szeretne, akkor a Miele márkaszerviz kiterjesztett jótállása Önnek szól. Egyszeri külön díj megfizetése ellenében meghosszabbíthatja a készüléke gyártói jótállást. A Miele márkaszerviz az alábbi termékeket kínálja:

 

Manapság egyre nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy környezetbarát és természetes összetevőkből készülő tisztítószereket használjunk. A Miele cég ezt az igényt szeretné kiszolgálni az új UltraPhase Sensitive mosószerével, mely a rendkívül népszerű TwinDos automata mosószer adagolóval rendelkező mosógépeihez használható.

Egy jó páraelszívó egyszerre lehet a konyha dísze és megszabadít minket a főzéssel járó kellemetlen szagoktól és a levegőbe kerülő zsiradékok lerakódásától is. Most röviden összefoglaljuk, miért érdemes Miele páraelszívóban gondolkozni.

Három különböző Miele konyha csomagot készítettünk, ami az adott árkategóriában a legjobb választás lehet az Ön konyhájába. Röviden leírjuk az egyes összeállítások előnyeit, illetve azt, hogy kiknek javasoljuk.

A Miele cég régóta gyárt kombinált mosó-szárítógépet. 2021. februártól pedig megújult és kibővült választékuk. A legújabb típusok között egyaránt találunk nagy felszereltségű, felső árkategóriás, és egyszerűbb, alacsony árkategóriás kombinált mosó-szárítógépet. Nézzük is meg az új modelleket:

Porszívó vásárláskor felmerülő egyik fő kérdés, hogy porzsákos, vagy porzsák nélküli porszívót vásároljunk. A Miele esetében mindkét típusú készüléknek vannak előnyei, ezeket érdemes mérlegelni. Nézzük is meg, hogy milyen szempontok alapján tudjuk kiválasztani a nekünk megfelelő Miele porszívót.

A Miele sütők között két új típus a Miele H 7262 B és a H 7262 BP. Kifejezetten jó ár-érték arányú sütők, melyek rendelkeznek maghőmérséklet mérő tűvel is.

Egy Miele szárítógéppel rengeteg időt és munkát tudunk megtakarítani. A kínálatunk egyik legnépszerűbb típusa a TWF 640 WP hőszivattyús szárítógép, melyet alacsony fogyasztása és nagy töltetmennyisége miatt tudunk ajánlani.

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy melyik Miele mosógépet ajánlanánk. Ilyenkor el szoktuk mondani, hogy mivel ez nagyban függ a felhasználó szokásaitól és igényeitől, nincsen olyan Miele mosógép típus, mely mindenkinek számára egyaránt tökéletes lenne. A mi egyik favoritunk a WWI 860 mosógép. Lentiekben pedig röviden bemutatjuk, hogy miért is ezt a Miele mosógépet tartjuk az egyik legjobb ár-értékű készülékünknek.