A kosár üres

A kosár üres

Október 5-től áremelés várható.

Jótállás

A Miele háztartási készülékekre, háztartási használat esetén, 250.000,- Ft vételár alatt 2 év, 250.000,- Ft vételár felett 3 év teljes körű jótállás jár.

 

A Miele ipari készülékekre egy év jótállás jár, mely a kopó alkatrészekre nem vonatkozik.

 

A Miele cég Magyarországon is saját márkaszervizzel rendelkezik. Elérhetőségeik megtalálhatóak a Miele készülékek jótállási jegyén.

 

Vízvédelmi garancia

A vízvédelmi rendszerrel rendelkező, újonnan vásárolt Miele háztartási készülékekre 20 év vízvédelmi garanciát vállal a forgalmazó. Ennek feltétele a szakszerű beüzemelés és a rendeltetésszerű használat. Amennyiben a vízvédelmi rendszer meghibásodik, úgy az ebből keletkezett esetleges kárt 15.000,- € összegig megtérítik. További részletekről érdeklődjön szaküzletünkben.

 

A Miele szlogenje - egyre jobbat

 

Kiterjesztett jótállás

 

Amennyiben Ön szeretné meghosszabbítani a készüléke jótállási idejét, a Miele készülékek magyarországi márkeszervie két különböző konstrukciót nyújt. A kiterjesztett jótállás feltételei azonosak a normál jótálláséval, az érvényessége alatt a rendeltetésszerű használat mellett bekövetkező meghibásodás esetén Önt nem terheli semmilyen javítási költség.

 

Standard Kiterjesztett Jótállás 5 évre

Termékcsoportok
Fali és sziget páraelszívó, beépíthető páraelszívó, pultba építhető páraelszívó, sütő, mikrohullámú sütő, sütő mikrohullámú üzemmóddal, kombi gőzpároló, gőzpároló mikrohullámú üzemmóddal, főzőlap, gőzpároló, indukciós főzőlap, gázfőzőlap, SmartLine, indukciós főzőlapok beépített páraelszívóval, vákuumozó fiók, edénymelegítő fiók, elektromos főzőlapok, hűtőszekrény, fagyasztó, hűtő-, fagyasztó szekrény, borhűtő, mosógép, mosogatógép, szárítógép, mosó-szárítógép, FashionMaster, vasalógép.


A gyártó által a termék vonatkozásában kötelezően vállalt jótállás időtartamának lejártát minimum 60 nappal megelőző időszakban Önnek bármikor lehetősége van a kiterjesztett jótállás megvásárlására ÁSZF-ben részletesen meghatározott feltételek szerint. A Standard kiterjesztett jótállással az összesített garanciaidő 5 év.

Ára a készülékkel együttesen történő megrendelés esetén: 55.900,- Ft
Ára utolóagos megrendelés esetén: 69 900 Ft

 


Prémium Kiterjesztett Jótállás 10 évre

Termékcsoportok
Fali és sziget páraelszívó, beépíthető páraelszívó, pultba építhető páraelszívó, sütő, sütő mikrohullámú üzemmóddal, kombi gőzpároló, főzőlap, gőzpároló, mikrohullámú sütő, indukciós főzőlap, gázfőzőlap, SmartLine, indukciós főzőlapok beépített páraelszívóval, vákuumozó fiók, edénymelegítő fiók, elektromos főzőlapok, hűtőszekrény, fagyasztó, hűtő-, fagyasztó szekrény, borhűtő, mosógép, mosogatógép, szárítógép, mosó-szárítógép, FashionMaster, vasalógép.


A gyártó által a termék vonatkozásában kötelezően vállalt jótállás időtartamának lejártát minimum 60 nappal megelőző időszakban Önnek bármikor lehetősége van a kiterjesztett jótállás megvásárlására ÁSZF-ben részletesen meghatározott feltételek szerint. A Prémium kiterjesztett jótállással az összesített garanciaidő 10 év.

Ára a készülékkel együttesen történő megrendelés esetén: 99.900,- Ft
Ára utólagos megrendelés esetén: 129 900 FtMinden ár egy kiterjesztett jótállásra és csak egy készülékre érvényes. Az árak az ÁFA-t is tartalmazzák. A Miele kiterjesztett jótállás szolgáltatás a Miele márkaszerviz terméke, cégünk igény esetén közvetítőként tudja elindítani a megrendelést . A részletekről érdeklődjön szaküzletünkben, illetve olvassa el a kiterjesztett jótállás Általános szerződési feltételeit.