A kosár üres

A kosár üres

Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, hogy csak abban az esetben látogasson el üzletünkbe, illetve rendeljen házhoz szállítást, ha nem tapasztalt légúti megbetegedésre utaló tüneteket önmagánál, illetve az Önnel egy háztartásban élőknél. Üzletünkben a szájmaszkban érkezőket tudjuk fogadni.

Jótállás

A Miele háztartási készülékre háztartási használat esetén 2 év teljes körű jótállás jár  és további egy év a fődarabokra.

 

A Miele ipari készülékekre egy év jótállás van, mely a kopó alkatrészekre nem vonatkozik.

 

A Miele cég Magyarországon is saját márkaszervizzel rendelkezik. Elérhetőségeik megtalálhatóak a Miele készülékek jótállási jegyén.

 

Vízvédelmi garancia

A vízvédelmi rendszerrel rendelkező, újonnan vásárolt Miele háztartási készülékekre 20 év vízvédelmi garanciát vállal a forgalmazó. Ennek feltétele a szakszerű beüzemelés és a rendeltetésszerű használat. Amennyiben a vízvédelmi rendszer meghibásodik, úgy az ebből keletkezett esetleges kárt 15.000,- € összegig megtérítik. További részletekről érdeklődjön szaküzletünkben.

 

A Miele szlogenje - egyre jobbat

 

Kiterjesztett jótállás

 

Amennyiben Ön szeretné meghosszabbítani a készülék jótállási idejét, a Miele cég két különböző konstrukciót nyújt. A kiterjesztett jótállás ideje alatt a rendeltetésszerű használat mellett bekövetkező meghibásodás esetén Önt nem terheli semmilyen javítási költség.

 

Standard Kiterjesztett Jótállás 5 év

Termékcsoportok
Fali és sziget páraelszívó, beépíthető páraelszívó, pultba építhető páraelszívó, sütő, mikrohullámú sütő, sütő mikrohullámú üzemmóddal, kombi gőzpároló, gőzpároló mikrohullámú üzemmóddal, főzőlap, gőzpároló, indukciós főzőlap, gázfőzőlap, SmartLine, indukciós főzőlapok beépített páraelszívóval, vákuumozó fiók, edénymelegítő fiók, elektromos főzőlapok, hűtőszekrény, fagyasztó, hűtő-, fagyasztó szekrény, borhűtő, mosógép, mosogatógép, szárítógép, mosó-szárítógép, FashionMaster, vasalógép.


A gyártó által a termék vonatkozásában kötelezően vállalt 2 év jótállás időtartamának lejártát minimum 60 nappal megelőző időszakban Önnek bármikor lehetősége van a kiterjesztett jótállás megvásárlására további 3 évre, az ÁSZF-ben részletesen meghatározott feltételek szerint.

Ára: 69 900 Ft

 
Prémium Kiterjesztett Jótállás 10 év

Termékcsoportok
Fali és sziget páraelszívó, beépíthető páraelszívó, pultba építhető páraelszívó, sütő, sütő mikrohullámú üzemmóddal, kombi gőzpároló, főzőlap, gőzpároló, mikrohullámú sütő, indukciós főzőlap, gázfőzőlap, SmartLine, indukciós főzőlapok beépített páraelszívóval, vákuumozó fiók, edénymelegítő fiók, elektromos főzőlapok, hűtőszekrény, fagyasztó, hűtő-, fagyasztó szekrény, borhűtő, mosógép, mosogatógép, szárítógép, mosó-szárítógép, FashionMaster, vasalógép.


A gyártó által a termék vonatkozásában kötelezően vállalt 2 év jótállás időtartamának lejártát minimum 60 nappal megelőző időszakban Önnek bármikor lehetősége van a kiterjesztett jótállás megvásárlására további 8 évre, az ÁSZF-ben részletesen meghatározott feltételek szerint.

Ára: 129 900 FtMinden ár egy kiterjesztett jótállásra és csak egy készülékre érvényes. Az árak az ÁFA-t is tartalmazzák.  A részletekről érdeklődjön szaküzletünkben, illetve olvassa el a kiterjesztett jótállás Általános szerződési feltételeit.