A kosár üres

A kosár üres

Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, hogy csak abban az esetben látogasson el üzletünkbe, illetve rendeljen házhoz szállítást, ha nem tapasztalt légúti megbetegedésre utaló tüneteket önmagánál, illetve az Önnel egy háztartásban élőknél. Üzletünkben a szájmaszkban érkezőket tudjuk fogadni. Tartozékokból, mosó- és mosogatószerekből jelenleg maximum 3 db-ot tudunk adni egyazon termékből. A készleten nem lévő termékek szállítási ideje megnőtt. Erről bővebben érdeklődjön kollégáinknál.

Mosogatógép teszt Németországban

A németországi Stiftung Warentest, független fogyasztóvédelmi alapítvány, 2016. júniusában különböző gyártók összesen 88 különböző típusú mosogatógépét tesztelte.

A Stiftung Warentest alapítványról érdemes tudni, hogy a kiválasztott termékeket saját költségén szerzi be, különböző boltokban. Szakembereik minden terméket nagy alapossággal vizsgálnak meg, majd objektív szempontok alapján értékelnek. A tesztek pontos menetének leírása, az abban részvevő készülékek listája és értékelése előfizetőik számára elérhető.

A 60 cm széles A+++ energiahatékonyságú mosogatógépek közt a Miele az etalon. Ezt a következtetést vonták le a Stiftung Warentest szakemberei a mosogatógép teszt során. A különböző márkákból kiválasztott 88 mosogatógép típus közül a Miele G 6200 SCi, illetve a teljesen beépíthető készülékek kategóriában a G 6260 SCVi típus érte el a legmagasabb pontszámot. A mosogatógép tesztet végző szakemberek dicsérték a Miele mosogatógép nemesacél belső terét, a talpaspoharak állítható tartóit, és az automatikus ajtónyitás funkciót is. A Miele mosogatógép tisztítási hatékonysága és használhatósága az összes készülék közül a legmagasabb pontszámot kapta, továbbá a működési zajszintjét is nagyon jóra értékelték.

A Miele cég termékei minősége mellett megbízhatóságáról is híres, hiszen az összes készülékét 20 éves élettartamra teszteli.