A kosár üres

A kosár üres

Cégünk története

1992 - Megalakul a Miele első magyarországi kirendeltsége, a Miele Kft., két fővel. Szetei Zoltán a háztartási gép üzletág menedzsere lett. Később a cég bővülésével szervizvezetői pozícióba került.

1996 - Szetei Zoltán egyéni vállalkozóként látja el a Miele márkaszerviz feladatait, kizárólagosan végezte Magyarországon ezen készülékek garanciális javításait.

1998 - Megalakult a Szetei Kft, ekkorra már hét munkatárssal.

1999 - Egyre nagyobb igény lett a Miele által képviselt minőségi készülékekre, ezért megnyitottuk a Szetei Miele Szaküzletet. Budapesten, a Hutyra Ferenc utcában került kialakításra. Elsődleges szempont volt, hogy szakértő eladók várják az érdeklődőket és a megvásárolt Miele készülékek mellé azonos színvonalú szolgáltatást is adjunk. A mai napig ehhez tartjuk magunkat.

2004 - A Miele Kft. fokozatosan kiépítette saját szervizét, így a márkaszerviz tevékenységet maguk látták el. 2006-ra a Szetei Kft. teljesen megszüntette szerviztevékenységét.

2005 - A Szetei Miele Szaküzlet a 1087 Budapest Asztalos Sándor útra költözött.

2011 - A Miele cég partnereit különböző státuszba kezdte sorolni, cégünk Miele prémium partnerként folytatta működését. Ez egy a Miele által nemzetközileg használt olyan státusz, amivel a Szetei Miele Szaküzlet a lehető legmagasabb szintet érte el.

2013 - A Szetei Miele Szaküzlet új ügyvezetője Szetei Gergely.

2014 - A Miele prémium partneri elnevezést felváltja a Miele referencia partner elnevezés, mellyel a Miele a kiemelten megbízható viszonteladóit tünteti ki. Cégünk is ebben a megkülönböztetésben részesült.

2018 - A Szetei Miele Szaküzlet a jelenlegi telephelyére költözött. Tevékenységi körünket Nobilia gyártmányú konyhabútorok forgalmazásával bővítettük.

 

Cégünk filozófiája:

A kiemelkedő színvonalú Miele termékek mellé hasonló színvonalú szolgáltatásokat is nyújtunk. Ügyfeleinket messzemenőkig segítjük a számukra legmegfelelőbb termékek kiválasztásában, majd azoknak szakszerű beszerelésében és beüzemelésében is. A használat során felmerülő későbbi kérdések megválaszolásában is bizalommal fordulhat hozzánk, tapasztalt szakembereink vevőinket minden felmerülő kérdésben segíteni tudják.