Miele születésnapi ajánlat

 

A Miele cég idén ünnepli 125. évfordulóját. Ennek alkalmából limitált készülékcsaláddal készül, 125 Gala Edition névvel. A 125 Gala Edition modellek 125 hét extra jótállással rendelkező típusok, tehát összesen több, mint öt év jótállás vonatkozik rájuk. A jubileumi termékek a weboldalunkon 125-ös megkülönböztetést kapnak.

 

Fontos, hogy a 125 hét kiterjesztett jótállás igénybevételének feltétele, hogy a Miele 125 Gala Edition készülék megvásárlása után azt max. 30 napon belül regisztrálni kell a Miele App-on.

 

 

 

Az aktiválás menete:

 

A 125 hetes kiterjesztett jótállás aktiválásához csatlakoztatnia kell készülékét a Miele Apphoz. A QR-kód beszkennelése után egyszerűen és gyorsan letöltheti a Miele Appot. A QR-kódot a készülékhez csomagolt voucheren vagy a készülékben elhelyezett matricán találja meg. A termék sikeres csatlakoztatása után egy háttérellenőrzés történik annak megállapítására, hogy a kérdéses termék jogosult-e a 125 hetes kiterjesztett jótállásra. Ha az ellenőrzés eredménye pozitív, a felhasználót a következő lépéseken keresztül vezetik:

 

1. Pop up ablak automatikusan megnyílik. A beváltási folyamatot a „Garancia meghosszabbítása” gombra kattintva lehet elindítani.

 

2. Ki kell tölteni a garancia űrlapot, majd a felhasználónak meg kell adnia a vásárlás dátumát és címét. Ezenkívül a felhasználónak el kell fogadnia a felhasználási feltételeket és a vásárlás dátumát.

 

3. Végül megjelenik a garanciális idő lejáratának dátuma (ebben már benne van a 125 hét garancia hosszabbítás is) - A vásárlók ezután e-mailben kapnak egy kiterjesztett jótállás igazolást is.

 

 

Internethez nem csatlakoztatható készülékek (pl. porszívó vagy borhűtő) esetében a 125 hét kiterjesztett jótállás érvényesítéséhez csak regisztrálni kell a gépet a Miele App-ban.

 

 

Amennyiben az aktiválással kapcsolatos esetleges további kérdése lenne, kérem látogassa meg a Miele GYIK oldalt.